B&B in Durbuy

Wij zijn Jan & Caroline, de trotse eigenaren van "Les Chambres du Vivier, B&B", drie charmante gastenkamers gelegen aan de mooie groene en bosrijke gemeente Durbuy. Wij heten u van harte welkom, bij ons, voor een verblijf in liefde of tussen vrienden.

Gelegen, in Grandhan, op minder dan 5 km van het oude centrum van Durbuy (en te voet bereikbaar via een mooie wandeling van 45 minuten), is onze bed & breakfast de ideale plek om uw koffers te pakken: veel wandelpaden van de kamers, veel activiteiten in de omgeving, veel kleine en "grote" restaurants op 5 km, dicht bij het kleinste stadje ter wereld...

 

Onze drie gastenkamers, met originele decoratie en natuurlijke materialen, zorgen voor een goede nachtrust na een drukke dag.

 

De volgende dag kunt u genieten van een stevig ontbijt met lokale producten (kazen, vleeswaren, eieren, appelsap...) en zelfgemaakte producten zoals jam.

 

Tot ziens!


Les Chambres du Vivier, b&b à Durbuy

Kamers

Ontdek de sfeer van elk van hen ! Dus ? Hout, steen of aarde ?

Les Chambres du Vivier, services

Kleine +

"Romantische" formule, terroirplateau, cadeaubon...

Reservatie

Boek, direct, tegen de beste gegarandeerde prijs !


Ontdek de gîte voor 6 personen !

Wilt u met uw gezin komen met de kinderen ? Met vrienden ?

In dezelfde stijl als onze kamers en met dezelfde mogelijke diensten (opgemaakte bedden bij uw aankomst, levering van lakens, ontbijt geleverd op aanvraag...), bieden wij onze gîte, La Maison du Vivier, voor 2 tot 6 personen.

 

Op slechts 100 m van Les Chambres du Vivier, geniet van het comfort van een heel huis en een grote omheinde tuin.